7 HAZİRAN 2021 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS PROGRAMLARI

05.06.2021 359

Normalleşme kapsamında bakanlığımızın açıklamaları doğrultusunda 7 Haziran itibari ile yüz yüze eğitime geçiş yapılacağından ders programlarının yeniden yapılması gerekmiştir.

1-Tüm sınıf düzeylerinde her sınıf 2 gün okulda yüz yüze eğitim görecektir. 9 ve 10.cu sınıflar 1 gün meslek derslerine 1 gün kültür derslerine gelecektir. 11.sınıflar 2 gün de meslek dersi görecek olup kültür dersleri yoktur. 12.ci sınıflar staj günleri hariç tüm derslerini 2 gün okulda alacaktır.

2-Dersler 09:50 de başlayacak 15:00 da bitecek olup 30 dk ders 10dk teneffüs şeklinde yapılacaktır. Öğle arası yoktur.

3-Ders programlarında kırmızı alanlar okulda yüz yüze dersleri göstermekte olup, kırmızı alanlar içindeki mavi alanlar ise okulda iken uzaktan eğitimle yapacağınız dersleri göstermektedir. Renksiz alanlar ise okul dışındaki uzaktan eğitim dersleridir.

SINIF PROGRAMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖĞRETMEN PROGRAMLARI İÇİN TIKLAYINIZ