Bir eTwinning Projesinde ne Yapabilirim?

20.01.2023 131

Sizin ve ortağınızın birlikte çalışmak istediği, öğrencilerinizin dâhil olmasını istediğiniz herhangi bir konuda proje yürütebilirsiniz. eTwinning projeleri öğrenci merkezli etkinlikler, proje tabanlı öğrenme ve  bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıyla gerçekleştirilir. Öğrencilere kazandırılması planlanan tüm beceriler eTwinning projelerinde işlenebilir.

Katılmak için ileri düzeyde bir bilgi ve iletişim teknolojileri kullanıcısı mı olmalıyım?

eTwinning'in amaçlarından biri öğretmenlerin bilgi ve iletişim teknolojileri becerilerini geliştirmek ve sınıfın günlük işleyişinin bir parçası haline getirmektir. eTwinning, her düzeyde bilgi ve iletişim teknolojileri bilgisi olanlara hitap etmektedir. Projelere katılmaya başladıktan sonra bu alandaki bilgi ve becerileriniz doğal olarak gelişecektir.